DONDERDAG

Donderdag 24 augustus 2023

 

 

Oudleusen Actief/Creatief

Nu iedereen nog fit is, lijkt het ons een goed idee om een sportieve activiteit te organiseren voor volwassenen. De jeugd komt namelijk wel aan beweging tijdens het Oranjefeest maar ook voor volwassenen is bewegen belangrijk. In samenwerking met Anja Seinen worden er allerlei sportieve activiteiten georganiseerd. Trek je sportkleding aan en gym met ons mee! Uiteraard is de jeugd ook van harte welkom om mee te sporten.

Wilma is een creatieve duizendpoot. Zij zal een workshop geven waarbij iets creatiefs kan worden gemaakt. Wat dit nog is, blijft een verassing ;). Ook hiervoor geldt dat als je mee wilt doen, wij je verzoeken je op te geven. 
Aanvang: 10:00 uur.

 

 

Gezellige oranjemiddag

Het beloofd weer een gezellige middag te worden tijdens de Oranjemiddag. We nodigen alle mensen uit voor een leuke middag in de feesttent. Vooral de 50+’ers worden van harte uitgenodigd. Onder het genot van een drankje en een versnapering is er alle gelegenheid om gezellig bij te kletsen en er wordt natuurlijk voor het nodige entertainment gezorgd.

Dit jaar hebben wij de Gerda en Paulien van The Neighboursisters uitgenodigd voor het vertier. Zij zijn een zangduo dat al vele jaren achtereen met veel succes optreedt. Roelien’s Foodtruck zal zorgen voor een hapje na het optreden om 17:00 uur. Van 14:30 uur tot 18:30 uur in de feesttent. 

 

 

Straattheater

Oudleusen viert feest en dat is te zien! Of je nou door het Boekweitland of de Schoolstraat rijdt: elke straat is versierd. Het is dé manier om met het gezin, de buren en de rest van de straat in de stemming te komen voor het Oranjefeest: de straatversiering! Er worden kosten noch moeite gespaard om de straten van Oudleusen weer om te toveren tot een bont en kleurrijk geheel. Wie weet wint jullie straat dit jaar wel de prijs voor mooiste straat van Oudleusen!

Op donderdagavond om 19:00 struint de jury door de straten op zoek naar de mooiste straatversiering van dit jaar. Ook is er een prijs te winnen voor het leukste straattheater.

 

 

Lampionnenoptocht

Voor de jeugd staat de jaarlijkse lampionnenoptocht weer op de planning. Zij begeven zich, begeleid door een muziekcorps, langs de versierde straten.

Vanaf 18:45 uur kun je verzamelen bij de feesttent waar we gezamenlijk zullen vertrekken om 19:00 uur. Mocht je geen lichtstokje hebben, hebben wij deze voor je! Hier vragen wij twee euro borg voor. De lampion krijg je van ons.

 

 

Hollandse Oranjeavond
Om 21:00 uur zal de tent openen voor de Hollandse Oranjeavond. Het thema dit jaar is 100% NL en de dresscode is oranje. Tijdens de Oranjeavond zal ook de prijsuitreiking van de straatversiering plaatsvinden. DJ Wiebe zorgt voor de plaatjes. De entree is zoals gewoonlijk gratis. Van 21:00 uur tot 01:00 uur in de feesttent. Leeftijd: 0 tot 100 jaar.

 

Vrijgezellige café

Wegens succes verlengd: het vrijgezellige café. Afgelopen jaar een mega succes waardoor we dit jaar het vrijgezellige café wederom zullen openen. Het gehele Oranjefeest kun je hier terecht voor een drankje en een praatje.

Het vrijgezellige café is elke dag van de feestweek geopend

 

Oranjevereniging Oudleusen
KvK-nummer: 05065696

Slagweg 11
7722 TX DALFSEN

www.oranjevereniging-oudleusen.nl

info@oranjevereniging-oudleusen.nl

penningmeester@oranjevereniging-oudleusen.nl