ZATERDAG

Zaterdag 26 augustus

 

Motortoertocht

Weer fris na de vrijdagavond? Mooi! Trek de Norton en de BSA maar uit de schuur want voor de liefhebber start de motortoertocht om 11:00 uur vanaf het feestterrein. Vanaf 10:00 uur hebben wij een bakkie klaarstaan. Er is weer een prachtige route uitgezet. Halverwege de tocht is er gelegenheid voor een kleine pauze. De toertocht is te rijden met de TomTom en de app CaliMoto.

 

Oranjespektakel by Van Pijkeren*

Tijdens het gehele Oranjefeest is er volop vermaak voor de kinderen maar als we een moment mogen aanwijzen die in het teken staat voor de jeugd dan is dat de zaterdagmiddag. Want het Oranjespektakel staat weer op de planning!

Kom vanaf 13:00 uur gezellig naar het feestterrein dat helemaal vol staat met allerlei attracties waarop je je samen met vriend(inn)en kunt uitleven. De blagen mooi aan het ravotten en de (groot)ouders kijken gezellig toe met een drankje in de hand. De combi-action slide, powerpaddles, springkussen, zakslaan boven water en nog veel meer zijn te vinden op het feestterrein.

Dit jaar kun je je met een team van minimaal 5 personen ook opgeven voor het Oudleusener Driekamp. Strijd tegen andere teams om de felbegeerde beker. De driekamp zal bestaan uit touwtrekken, bubbelvoetbal en, uiteraard, Kwalleballen. De driekamp begint om 14:00 uur. Geef je op door een bericht te sturen naar 06-43443608 want vol = vol! Er zijn twee categorieën voor de driekamp: 12 t/m 15 jaar en 16+. Gaat jullie team er met de felbegeerde beker van door?

*  Alle activiteiten zijn gratis!

 

Local Foodfestival

Wat de boer niet kent.... Een primeur: een heus foodtruckfestival in Oudleusen! De locale foodtrucks zullen vanaf 15:00 uur tot een uurtje of 18:30 uur te vinden zijn op ons terrein tijdens het Oranjespektakel en daarna. Je kunt onder andere terecht voor de heerlijke wraps, tosti’s, pannenkoeken van Roelien Borger. Bert Zielman heeft gedacht aan carnivoren met zijn BBQ-Chevy en Dirk zorgt voor broodjes hamburger. De Wiekelaar is aanwezig met hapjes en de befaamde Wiekelaarsalade. Ook aan zoetigheid is gedacht: bij Zoet van Noet kun je terecht voor suikerspinnen en ijsjes. Voor ieder wat wils dus!

 

Vier uurtje

Menig Oudleusenaar niet onbekend: het vier uurtje! Kom gezellig langs voor een drankje en een hapje. Geen verplichtingen of activiteiten: gewoon gezelligheid in en om de tent. Van 16:00 uur tot 20:00 uur kun je terecht in het Vrijgezellige Café voor het vier uurtje. 

 

Salsa Workshop met Dyomar

Dyomar? Is dat niet die patatboer? Jazeker! Onze horecaman is van alle markten thuis. Je kunt hem de hele feestweek vinden in zijn snackkraam maar voor ons maakt hij speciaal een uitzondering op de zaterdagmiddag en komt hij een flitsende salsaworkshop geven. Gooi die heupen maar los! Om 14:00 uur zal de workshop beginnen. 

 

538 DJ’s On Tour: Verrückte Halbe Stunde by Credak

Zaterdagavond komen DJ Stefan en DJ Joep van Radio 538 er samen met ons een gezellig feest van maken! De heetste hits van nu, de nieuwste dance, de Radio 538 dj’s en state-of-the-art visuals van 538 maken er ongetwijfeld een succes van. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor tien euro bij Eetcafé Mansier, Het Witte Peerd in Nieuwleusen en via https://www.ticketkantoor.nl/shop/OVOudleusen. Op = op en vol = vol! De tent is open vanaf 21:00 uur. 

 

Vrijgezellige café

Wegens succes verlengd: het vrijgezellige café. Afgelopen jaar een mega succes waardoor we dit jaar het vrijgezellige café wederom zullen openen. Het gehele Oranjefeest kun je hier terecht voor een drankje en een praatje.

Het vrijgezellige café is elke dag van de feestweek geopend

Oranjevereniging Oudleusen
KvK-nummer: 05065696

Slagweg 11
7722 TX DALFSEN

www.oranjevereniging-oudleusen.nl

info@oranjevereniging-oudleusen.nl

penningmeester@oranjevereniging-oudleusen.nl